• Home

 • Zakelijke emailadressen kopen


  U hebt een fantastische marketingcampagne opgezet. U weet precies wie in de doelgroep vallen. Er is slechts één ding dat ontbreekt: de zakelijke emailadressen. Het klantenbestand van een onderneming bevat over het algemeen enkel de adressen van klanten of ex-klanten, echter niet die van potentiële klanten. Nu kan u deze zelf gaan opzoeken, maar dataleveranciers hebben dit al voor u gedaan. U kan dus de zakelijke emailadressen kopen van alle bedrijven die binnen uw doelgroep vallen. Dat bespaart u een hoop tijd en werk. Snel doen dus… 

  Wel doen, maar niet snel! Het bestand met de zakelijke emailadressen is namelijk een van de belangrijkste factoren voor het efficiënt inzetten van het budget én het slagen van de campagne. U wilt echt alleen de juiste mensen bereiken, niet meer en niet minder. Meer betekent meer kosten zonder resultaten en minder betekent mogelijk gemiste kansen. Er moet dus een perfecte selectie van de voor uw doeleinden geschikte e-mailadressen gemaakt worden. GTSdata kan u hiermee helpen.

  Zakelijke emailadressen kopen? GTSdata!


  Wij zijn ruim 30 jaar werkzaam in deze branche en kunnen bogen op een zeer ruime ervaring. Onze specialisten kunnen u helpen met het selecteren van de juiste kenmerken voor de datasets. Hierdoor krijgt u een bestand met de zakelijke emailadressen aangeleverd, dat van hoge kwaliteit is en perfect past bij de door u gedefinieerde doelgroep. Hiermee wordt de basis gelegd voor een succesvolle campagne. Wij kunnen u ook van dienst zijn met het selecteren van een voor uw doel geschikte dataleverancier. Interessant? Neem eens contact met ons op, dan praten we verder.
 • Telefoonnummer
  076 - 8891 892

 • Alberdingk Thijmstraat 10
  4873 EC - Etten-Leur

 • E-mail:
  info@gtsdata.nl

Copyright © 2019 - AVG regelgeving - Website en online marketing door: weCare Media